ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΡΟΤΟ

Στα πλαίσια του μαθήματος “εργαστήριο τεχνολογίας τροφίμων” οι μαθητές μας έμαθαν πως να αποθηκεύουμε σε αποστειρωμένα βάζα   γλυκό του κουταλιού καρότο.

Με τις διάφορες επεξεργασίες που εφαρμόζονται στα πρωτογενή γεωργικά προϊόντα (καρότο) αποσκοπείται κυρίως η δημιουργία  νέων προϊόντων (γλυκό) και η παράταση συντήρηση τους. (ζάχαρη). 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σχετικά άρθρα

Follow us on Social Media