Χριστουγεννιάτικο BAZAAR στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας και επίσκεψη σε φούρνο

Το σχολείο μας διοργάνωσε bazaar τη Δευτέρα 18/12/2023 που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας. Μαθητές και εκπαιδευτικοί, με πολύ μεράκι και δημιουργικότητα, έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες κατασκευές, τις οποίες παρουσίασαν στους συμπολίτες μας.

Όλοι, με μεγάλη χαρά, βοήθησαν στην διοργάνωση και τη λειτουργία του bazaar που ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, καθώς μας έδωσε την ευκαιρία να μοιραστούμε τη χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς.

Μετά το bazaar, μια ομάδα μαθητών, μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, επισκέφθηκαν έναν κοντινό φούρνο. Εκεί, έμαθαν πώς φτιάχνονται τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά και αρτοποιήματα και είδαν από κοντά τις διαδικασίες παραγωγής τους. Οι μαθητές μας ενθουσιάστηκαν με την επίσκεψη αυτή και άκουσαν με προσοχή τις πληροφορίες που τους έδωσαν οι άνθρωποι του φούρνου.

Ευχόμαστε και του χρόνου να μπορέσουμε να είμαστε και πάλι δημιουργικοί και να παρουσιάσουμε ακόμη περισσότερες χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Η συμμετοχή μας στο bazaar και η εκπαιδευτική επίσκεψη στο φούρνο ήταν πολύ σημαντικές εμπειρίες για τους μαθητές μας. Μας έδωσαν την ευκαιρία να μάθουμε και να δημιουργήσουμε, αλλά και να μοιραστούμε τη χαρά των Χριστουγέννων.

Στο bazaar μας τίμησε με την παρουσία του ο Διευθυντής της ΔΔΕ Καρδίτσας κος Κωνσταντίνος Ζαχαρής.

Συνέντευξη της εκπαιδευτικού κας Μηλαρά Άννας στο KarditsaLive.Net

Σχετικά άρθρα

Follow us on Social Media