Το ΕΝΕΕΓΥΛ μαζί με το ΕΕΕΕΚ Σοφάδων συνδιοργάνωσαν την Παρασκευή 22/12/2023, τελευταία μέρα πριν τη διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων μια λαμπρή εκδήλωση.

Η γιορτή ξεκίνησε με μια τηλεδιάσκεψη μεταξύ του σχολείου μας και του ΓΕΛ Αρναίας, το οποίο είχε στείλει υλικά, σχολικά είδη και εξοπλισμό ως παροχή βοήθειας όταν πλημμυρίσαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Μέσα από αυτή την επαφή επιδιώξαμε να γνωρίσουμε τους μακρινούς μας φίλους που μας σκέφτηκαν και μας βοήθησαν εκείνες τις δύσκολες μέρες. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας τους ευχαριστήσαμε θερμά για την ευγενική τους χειρονομία.

Στη συνέχεια, οι μαθητές παρουσίασαν το θεατρικό έργο “Η δίαιτα του Αϊ Βασίλη”, το οποίο είχε ως θέμα τη διατροφή μέσα από χιουμοριστικό τρόπο και σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Στους μαθητές άρεσε πολύ γιατί ήταν πολύ διασκεδαστικό αλλά και επειδή μαθητές και εκπαιδευτικοί  ηθοποιοί, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό οπότε έλαβαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών για την εξαιρετική τους δουλειά.

Μετά το θεατρικό, ακολούθησε ο καθιερωμένος πλέον χριστουγεννιάτικος μπουφές με γλυκίσματα και εδέσματα τα οποία ήταν προσφορά των εκπαιδευτικών του σχολείου μας. Στο τέλος δόθηκε και ένα συμβολικό δωράκι στους μαθητές.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για όλους μας διότι μας έδωσε την ευκαιρία να περάσουμε ευχάριστα όλοι μαζί και να μοιραστούμε τη χαρά των Χριστουγέννων.

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Σχετικά άρθρα

Follow us on Social Media